Η ομαδα

H MELON MEDIA είναι εταιρεία παραγωγής podcasts με έδρα την Αθήνα. Διαθέτει την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει ενημερωτικά, εταιρικά και ψυχαγωγικά podcasts υψηλής ποιότητας. Απευθύνεται σε όλους όσους αισθάνονται την ανάγκη να ακούσουν κάτι εξαιρετικό.

Κατερίνα Μπακογιάννη

Κατερίνα Μπακογιάννη

H Κατερίνα είναι η γενική διευθύντρια και συνιδρύτρια της Melon Media. Φοράει ακουστικά όταν περπατάει ή τρέχει, ή οδηγεί, δηλαδή συνέχεια. Δεν χάνει επεισόδιο του «This American Life» που της θυμίζει το αγαπημένο της Σικάγο, όπου πήγε σχολείο και σπούδασε και φιλοδοξεί ότι κάποια μέρα όλα τα podcasts της Melon Media θα ακούγονται έτσι. Πριν από τα podcasts, εργαζόταν σε μεγάλες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Λευτέρης Χαρίτος

Ο Λευτέρης είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής και συνιδρυτής της Melon Media. Ανακάλυψε τα podcasts πριν από πολλά χρόνια, όταν ταξίδευε ανάμεσα στη Γαλλία, τον Καναδά και την Ιαπωνία για το πρώτο του ντοκιμαντέρ «Dolphin Man» και εξακολουθεί να τα ακούει στην κουζίνα του διαμερίσματός του στην Αθήνα, όταν μαγειρεύει. Σκηνοθέτης διεθνών παραγωγών, ακαδημαϊκός δάσκαλος, μπαμπάς του Ηρακλή, στους περισσότερους είναι γνωστός για την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς, Άγριες Μέλισσες.

Λευτέρης Χαρίτος

Ευάγγελος Μακρής

Ευάγγελος Μακρής

Ο Ευάγγελος είναι o επικεφαλής ηχολήπτης μας. Δεν βγαίνει τίποτα από τη Melon Media, αν δεν το έχει ακούσει πρώτα εκείνος. Έχει μεταπτυχιακό Sound Design από το Bath Spa University του Ηνωμένου Βασιλείου. Πιστεύει ότι ο ήχος χωρίς την εικόνα καλλιεργεί τη φαντασία.

Δημήτρης Κοκοβίδης

Ο Δημήτρης είναι ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός. Φανατικός του ήχου από μικρός, ξεκίνησε ως DJ όταν ακόμα ήταν στο σχολείο. Ακολούθησαν σπουδές στη μηχανική και παραγωγή ήχου στη SAE και τα podcasts. Όταν δεν ασχολείται με τον ήχο -σπάνια- του αρέσει να κάνει βόλτες στην εξοχή.

Απόστολος Στάικος

Απόστολος Στάικος

Απόστολος Στάικος

Ο Απόστολος είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε αρχαιολογία, πολιτικές επιστήμες και τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί σε ΕΤ3, ΕΤ1 και, τώρα, στο Euronews. Ταξιδεύει πολύ, απολαμβάνει το καλό κρασί και εκτιμά τους αυθόρμητους ανθρώπους. Φοβάται την ρουτίνα και την ακινησία. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λάρισα. Χρόνια μετά, η Αθήνα ακόμη προσπαθεί να τον αγαπήσει.

Γιωργής Σαραντινός

O Γιωργής είναι Sound Designer και Audio Post Producer. Εκτός από τα podcasts δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σπούδασε Audio and Music Technology στο πανεπιστήμιο του York στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιωργής Σαραντινός

Γιώργος Αραβώσης

Γιώργος Αραβώσης

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που παρακολουθεί τα social media της Melon Media και βετεράνος podcaster, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Είναι φοιτητής της Νομικής, φανατικός ράπερ και εκπρόσωπος της εθνικής ομάδας Debate στο Παγκόσμιο Τουρνουά στην Ταϊλάνδη. Όταν δεν φαντασιώνεται τον εαυτό του στα δικηγορικά έδρανα τουϊτάρει ασταμάτητα.

Γιώργος Φιλιππόπουλος

Ο Γιώργος παρακολουθεί τα analytics για όλα τα podcasts της Melon. Σπούδασε μαθηματικά και φιλοσοφία στο Durham University του Ηνωμένου Βασιλείου κι ακόμα ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να τα συνδυάσει. Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά ζει στην εξοχή με δύο σκυλιά και μία γάτα.

Γιώργος Φιλιππόπουλος

Λουίζα Χατζηγεωργίου

Λουίζα Χατζηγεωργίου

H Λουίζα όταν δεν ασχολείται με χημικούς τύπους και εξισώσεις – ως φοιτήτρια στο Χημικό της Πάτρας – φοράει ακουστικά και απομαγνητοφωνεί τις συνεντεύξεις για τα podcasts που ακούτε. Οδηγός για πολλά χρόνια στους προσκόπους έχει μάθει να πιστεύει στον σεβασμό, τη συνεργασία και τη φιλία.