Η ομαδα

H MELON MEDIA είναι εταιρεία παραγωγής podcasts με έδρα την Αθήνα. Διαθέτει την τεχνογνωσία για να δημιουργήσει ενημερωτικά, εταιρικά και ψυχαγωγικά podcasts υψηλής ποιότητας. Απευθύνεται σε όλους όσους αισθάνονται την ανάγκη να ακούσουν κάτι εξαιρετικό.

Κατερίνα Μπακογιάννη

Κατερίνα Μπακογιάννη

H Κατερίνα φοράει ακουστικά όταν περπατάει ή τρέχει, ή οδηγεί, δηλαδή συνέχεια. Δεν χάνει επεισόδιο του «This American Life» που της θυμίζει το αγαπημένο της Σικάγο, όπου πήγε σχολείο και σπούδασε και φιλοδοξεί όλα τα podcast της Melon Media να ακούγονται έτσι. Και – γιατί όχι;-να φτάσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να τα ακούσουν οι Ελληνοαμερικάνοι συγγενείς της. Πριν από τα podcast, εργαζόταν σε μεγάλες ελληνικές εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι συν-ιδρύτρια, μαζί με τον Λευτέρη της Melon Media και υπεύθυνη για όλες τις παραγωγές.

Λευτέρης Χαρίτος

Ο Λευτέρης ανακάλυψε τα podcast πριν από πολλά χρόνια, όταν ταξίδευε ανάμεσα στη Γαλλία, τον Καναδά και την Ιαπωνία για το πρώτο του ντοκιμαντέρ «Dolphin Man» και εξακολουθεί να τα ακούει στην κουζίνα του διαμερίσματός του στην Αθήνα, όταν μαγειρεύει. Σκηνοθέτης διεθνών παραγωγών, ακαδημαϊκός δάσκαλος, μπαμπάς του Ηρακλή, στους περισσότερους είναι γνωστός για την επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς, Άγριες Μέλισσες. Είναι συνιδρυτής, μαζί με την Κατερίνα της Melon Media και ο καλλιτεχνικός διευθυντής σε όλες τις παραγωγές.

Λευτέρης Χαρίτος

Ευάγγελος Μακρής

Δημήτρης Μάνης

Ο Δημήτρης είναι δημοσιογράφος και φωτογράφος. Έχει εργαστεί σε Μέσα Ενημέρωσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ μεταδίδοντας σημαντικά γεγονότα, που αφορούσαν τις δύο χώρες, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα. Τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αθήνα και ψάχνει ιστορίες που περιμένουν να ειπωθούν. Στη Melon Media συμμετέχει ως βοηθός παραγωγού για το πολυαναμενόμενο podcast “Born Greek”.

Ευάγγελος Μακρής

Ο Ευάγγελος είναι o επικεφαλής ηχολήπτης μας. Δεν βγαίνει τίποτα από τη Melon Media, αν δεν το έχει ακούσει πρώτα εκείνος. Έχει μεταπτυχιακό Sound Design από το Bath Spa University του Ηνωμένου Βασιλείου. Πιστεύει ότι ο ήχος χωρίς την εικόνα καλλιεργεί τη φαντασία.

Ευάγγελος Μακρής

Δημήτρης Κοκοβίδης

Δημήτρης Κοκοβίδης

Ο Δημήτρης είναι ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός. Φανατικός του ήχου από μικρός, ξεκίνησε ως DJ όταν ακόμα ήταν στο σχολείο. Ακολούθησαν σπουδές στη μηχανική και παραγωγή ήχου στη SAE και τα podcasts. Όταν δεν ασχολείται με τον ήχο -σπάνια- του αρέσει να κάνει βόλτες στην εξοχή.

Απόστολος Στάικος

Ο Απόστολος είναι δημοσιογράφος. Σπούδασε αρχαιολογία, πολιτικές επιστήμες και τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εργαστεί σε ΕΤ3, ΕΤ1 και, τώρα, στο Euronews. Ταξιδεύει πολύ, απολαμβάνει το καλό κρασί και εκτιμά τους αυθόρμητους ανθρώπους. Φοβάται την ρουτίνα και την ακινησία. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λάρισα. Χρόνια μετά, η Αθήνα ακόμη προσπαθεί να τον αγαπήσει.

Απόστολος Στάικος

Γιωργής Σαραντινός

Γιωργής Σαραντινός

O Γιωργής είναι Sound Designer και Audio Post Producer. Εκτός από τα podcasts δουλεύει στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σπούδασε Audio and Music Technology στο πανεπιστήμιο του York στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιώργος Φιλιππόπουλος

Ο Γιώργος παρακολουθεί τα analytics για όλα τα podcasts της Melon. Σπούδασε μαθηματικά και φιλοσοφία στο Durham University του Ηνωμένου Βασιλείου κι ακόμα ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να τα συνδυάσει. Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά ζει στην εξοχή με δύο σκυλιά και μία γάτα.

Γιώργος Φιλιππόπουλος

Κωνσταντίνα Κάπποθ

Κωνσταντίνα Κάππου

H Kωνσταντίνα είναι web developer και marketeer. Είναι υπεύθυνη για την υποστήριξη και την ανανέωση του website και διαχειρίζεται τα social media με τον Στάθη. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Zει στην Αθήνα, ταξιδεύει πολύ και σκέφτεται σοβαρά να γίνει digital nomad.

Στάθης Κατωπόδης

Ο Στάθης είναι web designer και marketeer. Σχεδιάζει ό,τι εικαστικό χρειάζεται η Melon Media και μαζί με τη Κωνσταντίνα διαχειρίζονται τα social media. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται ερευνητικά με την Ισότητα των Φύλων. Του αρέσει να δουλεύει στους 16°C και αυτό είναι κάτι που δεν ενθουσιάζει τους γύρω του.

Στάθης Κατωπόδης