Οι Υπηρεσιες μας

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες για να δημιουργήσουμε podcasts που διηγούνται τη μοναδική τους ιστορία

Είμαστε πρωτοπόροι στα branded podcasts στην Ελλάδα και προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών podcasting υψηλής ποιότητας:

Διερευνούμε τους τρόπους που το podcast θα προσφέρει αξία στο brand σας και μελετάμε προσεκτικά το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Βάσει αυτών, επιλέγουμε την κατάλληλη ιστορία, την αφήγηση καθώς και την οπτική και ηχητική ταυτότητα (logo, artwork, colors, intro, outro κλπ) που θα μας επιτρέψουν να προσελκύσουμε το κοινό που μας ενδιαφέρει αλλά και να επικοινωνήσουμε τη μοναδικότητα του brand σας.

Διαθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα αποτελούμενη από ηχολήπτες, παραγωγούς και marketeers που εξειδικεύεται στην παραγωγή podcasts. Τα podcasts μας κερδίζουν το κοινό τόσο με το περιεχόμενο τους όσο και με την άρτια εκτέλεση παραγωγής.

Ανάλυση κοινού, σχεδιασμός στοχευμένων επικοινωνιακών ενεργειών, προσέγγιση νέων αγορών-στόχων είναι μερικά από τα βήματα που ακολουθούμε ώστε το podcast σας να ακουστεί και να αγαπηθεί από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό.

Οι Πελάτες μας:
  • Μεγάλες εταιρείες που θέλουν να διηγηθούν την ιστορία τους και να συνδεθούν με το κοινό τους
  • Επιχειρήσεις που ηγούνται στον κλάδο τους και επιθυμούν να ενισχύσουν τη φωνή τους
  • Start-ups και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις που στοχεύουν να καθιερωθούν μέσω της δύναμης του ήχου
  • ΜΚΟ και Ιδρύματα που θέλουν να επικοινωνήσουν το όραμά τους και τη συνεισφορά τους στην κοινωνία

Η δουλειά μας αγγίζει χιλιάδες άτομα και εμφανίζεται σταθερά στην κορυφή των chart των Apple Podcasts και Spotify. Έχουμε τη χαρά να έχουμε συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς της Ελλάδας, όπως:

Ακούστε το podcast

Ακούστε το podcast

Ακούστε το podcast

Ακούστε το podcast

Ακούστε το podcast

Γιατί podcasts;

Οι άνθρωποι προτιμούμε να ακούμε από το να διαβάζουμε και η ψηφιακή τεχνολογία – γρηγορότερο Internet, smartphones, Bluetooth στα αυτοκίνητα, και smart speakers – φέρνει τον ήχο πιο εύκολα στα αυτιά μας.

Τα podcasts είναι ένας πολύ καλός τρόπος για επικοινωνία με κοινά που δεν εντοπίζονται εύκολα: τους νέους και όσους αποφεύγουν τις διαφημίσεις.

Η κατανάλωση των podcasts γίνεται σε ώρες που δεν είναι δυνατή η κατανάλωση άλλων μέσων ενημέρωσης: όταν περπατάμε, οδηγούμε και όταν ταυτόχρονα εκτελούμε άλλες ενέργειες.

Τα podcasts είναι σε άνοδο. Σύμφωνα με το τελευταίο Reuters Digital News Report (2021), 40% των online χρηστών ενημέρωσης στην Ελλάδα δήλωσαν ότι ακούν podcasts.